کانال کیوبیس در تلگرام را دنبال کنید
آهنگسازی
آهنگسازی




صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 1
صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 2
آموزش فارسی صفر تا صد مسترینگ با پلاگینهای waves



دانلود کیوبیس 8 cubase با لینک مستقیم رایگان و آموزش نصب فارسی

دانلود رایگان وی اس تی استرینگ شرقی Fayez Saidawi Oriental Strings با لینک مستقیم تک پارت از سرور سایت



آموزش آهنگسازی فارسی

+ پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: چکار کنم صدای کیک هام یه حالت نرم کوبنده باشه

  1. ایمان احمدزاده آواتار ها
    ایمان احمدزاده
    شماره کاربری
    8926
    کاربر پیـشرفته
    دی /۱۳۹۰
    690
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی261
    129
    سپاس از شما 1,362 بار در 415 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pocket تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    چکار کنم صدای کیک هام یه حالت نرم کوبنده باشه
    با کنترل شکل و فرم دهی به Envelope کیک میتونید به صدای مورد نظرتون برسید، به گونه ای که هوم اضافی نداشته باشید و کیک تمیز و تاثیر گذار صدا بده
    Attack، Decay و Release صدای کیک باید کنترل بشه


    #11 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 00:19

  2. 2 کاربر زیر از ایمان احمدزاده برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  3. # ADS
    مجری تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    نوشته ها
    -
    فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی

    بی نظیرترین آموزش فارسی نرم افزار کیوبیس ( سطح مقدماتی )
    آموزش فارسی کار با نرم افزار کیوبیس (سطح پیشرفته)
    آموزش فارسی CUBASE 5 & NUENDO4
    آموزش فارسی تکمیلی NUENDO5.5, CUBASE 6.5
    آموزش فارسی Ableton Live 9
    آموزش فارسی سونار Sonar X2,X3
    آموزش فارسی Cubase Elements 7

    آموزش فارسی protools 10
    آموزش فارسی Logic Pro X2 لاجیک
    آموزش فارسی Studio one استودیو وان
    آموزش فارسی BAND IN A BOX 2015
    آموزش فارسی Guitar Pro 6
    آموزش فارسی ضبط افکت میکس و مستر صدا ADOBE AUDITION CS5.5
    آموزش فارسی یک پروژه تنظیم آهنگ از ابتدا تا انتها

    آموزش فارسی اف ال استودیو FL Studio 12
    آموزش فارسی سمپلر کانتکت Native instrument Kontakt 5
    آموزش فارسی تصویری امنیسفر OMNISPHERE
    آموزش فارسی تخصصی تنظیم حرفه ای موسیقی
    آموزش فارسی موسیقی الکترونیک Steinberg Sequel
    آموزش فارسی تکنیکهای حرفه ای وکال همراه با آموزش Melodyne
    آموزش فارسی تکنیکهای رکورد صدا در استودیو موسیقی
    آموزش فارسی 101 ترفند حرفه ای میکس + مستر آهنگ با ایزوتوپ اوزون 7 izotope ozone
    آموزش فارسی جامع مسترینگ آهنگ Izotop Ozone 6 + tracks
    آموزش فارسی Fab Filter+Waves +Slate Digital

    آموزش کامل مراحل ساخت آهنگ از ابتدا تا انتها
    آموزش فارسی آهنگسازی در یک هفته
    آموزش فارسی تنظیم حرفه ای موسیقی
    آموزش فارسی مولتی مدیا تصویری مبانی موسیقی
    آموزش فارسی تنظیم و ارکستراسیون آهنگ
    آموزش فارسی فالش گیری و فاصله سازی صدای خواننده
    آموزش خوانندگی پاپ به زبان فارسی
    آموزش آهنگسازی در سبکهای پاپ، هیپ هاپ رپ،ترنس،هاوس،بلوز،جاز،راک

    آموزش فارسی میکس حرفه ای آهنگ
    آموزش فارسی میکس و مسترینگ حرفه ای
    آموزش فارسی یک پروژه میکس و مستر آهنگ از ابتدا تا انتها
    آموزش فارسی ریتم سازی در موسیقی
    آموزش فارسی ساخت بیت در موسیقی
    آموزش فارسی صداسازی با سینتی سایزرها
    آموزش فارسی فالش گیری و فاصله سازی صدای خواننده
    آموزش فارسی ساخت استودیوی موسیقی خانگی

    خرید وی اس تی پیانو spitfire audio hans zimmer piano
     

  4. MakLOs آواتار ها
    MakLOs
    شماره کاربری
    335
    مدیر بـازنشسته
    خرداد /۱۳۹۰
    اروميه - كردســتان
    7,380
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی5290
    6,563
    سپاس از شما 11,641 بار در 4,404 پست
    Follows
    2
    Following
    0

    پیش فرض

    شما با كمپرسور حد ها رو معين ميكنيد
    اما اينكه ميخوايد كيك نرم باشه در اصل بايد از Mid بگيريد كه نرم جلوه كنه
    اين كارو با يك كيك مناسب انجام بديد
    با يه آناليزگر ببينيد و اون محدوده از mid رو بگيريد نه كاملا تا حدودي ايـ.كيو 2 اف ال خودش خيلي مناسب ِِ براي آناليزرش


    iP شما همواره رصد میشود :


    شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
    شخصیت من چیزیه که من هستم،
    اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
    " تو " کی باشی ...
    عضويت در گروه ويژه
    Vip

    insragrm: Sabernadimi

    #12 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 00:23

  5. 2 کاربر زیر از MakLOs برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  6. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,222
    سپاس از شما 2,197 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    تشکر از دانیال عزیز
    دوست عزیز شما باید موضوع تو قسمت میکس مطرح میکردید

    معمولا سه مدل کیک مرجع داریم. هارد.مدیوم.سافت. پس شما باید بدونید از چه کیک برای چه کاری استفاده میکنید.مطابق همون توقع داشته باشید!
    برای میکس کیک مهمترین بخش اکولایزر اگه نیاز مبرمی داشته باشین!!!.
    کاربرد اکولایزر برای میکس کیک: حذف صداهای اضافه که تو یه سری از کیکها وجود داره معمولا محدوده 1000 تا 3000 هرتز و فرکانس بالای 16000 هرتز/ حذف محدوده 20 هرتز و تضعیف یا تشدید کمی از محدوده 40 هرتز / ایجاد بالانس فرکانسی که از مهمترین بخشه ( کم کردن یا زیاد کردن لول فرکانسها) نکته: شما باید منظور از بالانس بدونین وتجربه میکس داشته باشین پس توضیح خاص دیگه ای نداره!
    و در اخر برای اینکه کیک نرم بکوبه محدوده بین 90 تا 130 هرتز کم کنید محدوده 60 هرتز افزایش بدید. و برای کمپرس (کار با تمپو بالا) تریشهولد و رتیو بسته بو جنس صدا و اتک و ریلیز سریع. اینکه چطور با کمپرسور کار کنید با کار کردن دستتون میاد.
    موفق باشید


    #13 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 00:29

  7. 3 کاربر زیر از laminor برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  8. MNMclub آواتار ها
    MNMclub
    شماره کاربری
    14992
    کاربر پیـشرفته
    اردیبهشت /۱۳۹۱
    1,690
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی895
    1,411
    سپاس از شما 1,441 بار در 917 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    البته دوستان عزیز همه نکاتو گفتن ولی برای کیک خوب باید اکولایزر دقیق بشه


    شعر،ملودی،تنظیم
    پيام خصوصي بديد.
    http://www.speedtest.net/result/4262261387.png
    #14 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 01:51

  9. Savan II آواتار ها
    Savan II
    شماره کاربری
    16488
    مدیر بـازنشسته
    خرداد /۱۳۹۱
    شیراز
    2,701
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی3085
    5,656
    سپاس از شما 4,691 بار در 1,974 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MNMclub تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    البته دوستان عزیز همه نکاتو گفتن ولی برای کیک خوب باید اکولایزر دقیق بشه
    مرسی MMMclup
    بله 100% اکولایزر در کنار کمپرسور برای کیک و ... نقش مهمی داره
    چ.ن با اکولایزر همونجور که Laminorعزیز عرض کردند میتونه کاتگر فرکانس ها و تقویت ر فرکانس ها باشه
    موفق باشید



    حتی مرگم را
    شکست به حساب نمی آورم ،
    به جای آن،
    تنها حسرت ترانه ای ناتمام را
    با خود به گور خواهم برد...
    #15 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 07:00

  10. 2 کاربر زیر از Savan II برای این پست سپاسگزاری کرده اند


جستجو شده ها

نرم کردن کیک

صدای کیک

نرم كردن كيك

تیزی صدا در اف ال

اتک سریع کمپرسور میکس

تنظیم کیک

اتک سریع در کمپرسور میکس

اکولایزر کیک site:cubase.ir

تا این لحظه 194 کاربر از این تاپیک دیدن کرده اند

فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

کپی از مطالب سایت مجاز نمیباشد و پیگرد قانونی دارد

cubase.ir

BACK TO TOP
وی اس تی
آرتیست