کانال کیوبیس در تلگرام را دنبال کنید
آهنگسازی
آهنگسازی
آموزش فارسی فالش گیری
آموزش فارسی آهنگسازی با کامپیوتر
آموزش فارسی حرفه ای کیوبیس
حرفه ای ترین آموزش فارسی تصویری مبانی و تئوری موسیقی در ایران
آموزش فارسی ساخت ریتمهای 6/8 ایرانی عربی بندری ترکی عربی



آهنگسازی
صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 1
صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 2


دانلود کیوبیس 8 cubase با لینک مستقیم رایگان و آموزش نصب فارسی

دانلود رایگان وی اس تی استرینگ شرقی Fayez Saidawi Oriental Strings با لینک مستقیم تک پارت از سرور سایت



آموزش آهنگسازی فارسی

جهت مشاهده ی پستی که بیشترین امتیاز مثبت را در این تاپیک کسب کرده است اینجا را کلیک کنید

+ پاسخ به موضوع
صفحه 19 از 84 نخستنخست ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 839

موضوع: تاپیک سوالات در مورد مسترینگ

  1. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,222
    سپاس از شما 2,195 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Ghalandari تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    برای افزایش داینامیک صدا از کامپرسور و مولتی باند کامپرسور ها و همچنین از لیمترها استفاده میشه.
    برای مشاهدۀ تفکیک فرکانسی هم از آنالیزرها استفاده میشه.


    اگر در استفاده از کامپرسور وارد نیستید از مولتی باند کمپرسور استفاده نکنید. افکت اکولایزر رو در کانال خروجی نهایی قبل از اکولایزر قرار بدید. در اکولایزرتون حتما فرکانس های باس رو (معمولا از 50 تا 60HZ) رو Cut کنید (Hi Pass mode).
    دوست عزیز.کی گفته فرکانس 60 باس *باید* کات کرد اگه تداخلی هم با کیک داره باید کم بشه نه کات؟؟؟تفکیک فرکانسی چه ربطی به انلایزر داره؟؟؟این گوش شماست که تصمیم میگیره نه انالایزر.شما باید تجربه شنیداری داشته باشین. باید بدونین منظورتون از کمپرس برای ساز مورد نظر چیه و......


    #181 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۸ در ساعت 23:12

  2. کاربران زیر از شما laminor عزیز جهت این پست سپاسگزاری کرده اند


  3. # ADS
    مجری تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    نوشته ها
    -
    فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
    خرید وی اس تی خرید vst فروش vst وی اس تی فروش وی اس تی وی اس تی دانلود وی اس تی آپلود عکس

    بی نظیرترین آموزش فارسی نرم افزار کیوبیس ( سطح مقدماتی )
    آموزش فارسی کار با نرم افزار کیوبیس (سطح پیشرفته)
    آموزش فارسی CUBASE 5 & NUENDO4
    آموزش فارسی تکمیلی NUENDO5.5, CUBASE 6.5
    آموزش فارسی Ableton Live 9
    آموزش فارسی سونار Sonar X2,X3
    آموزش فارسی Cubase Elements 7

    آموزش فارسی protools 10
    آموزش فارسی Logic Pro X2 لاجیک
    آموزش فارسی Studio one استودیو وان
    آموزش فارسی BAND IN A BOX 2015
    آموزش فارسی Guitar Pro 6
    آموزش فارسی ضبط افکت میکس و مستر صدا ADOBE AUDITION CS5.5
    آموزش فارسی یک پروژه تنظیم آهنگ از ابتدا تا انتها

    آموزش فارسی اف ال استودیو FL Studio 12
    آموزش فارسی سمپلر کانتکت Native instrument Kontakt 5
    آموزش فارسی تصویری امنیسفر OMNISPHERE
    آموزش فارسی تخصصی تنظیم حرفه ای موسیقی
    آموزش فارسی موسیقی الکترونیک Steinberg Sequel
    آموزش فارسی تکنیکهای حرفه ای وکال همراه با آموزش Melodyne
    آموزش فارسی تکنیکهای رکورد صدا در استودیو موسیقی
    آموزش فارسی 101 ترفند حرفه ای میکس + مستر آهنگ با ایزوتوپ اوزون 7 izotope ozone
    آموزش فارسی جامع مسترینگ آهنگ Izotop Ozone 6 + tracks
    آموزش فارسی Fab Filter+Waves +Slate Digital

    آموزش کامل مراحل ساخت آهنگ از ابتدا تا انتها
    آموزش فارسی آهنگسازی در یک هفته
    آموزش فارسی تنظیم حرفه ای موسیقی
    آموزش فارسی مولتی مدیا تصویری مبانی موسیقی
    آموزش فارسی تنظیم و ارکستراسیون آهنگ
    آموزش فارسی فالش گیری و فاصله سازی صدای خواننده
    آموزش خوانندگی پاپ به زبان فارسی
    آموزش آهنگسازی در سبکهای پاپ، هیپ هاپ رپ،ترنس،هاوس،بلوز،جاز،راک

    آموزش فارسی میکس حرفه ای آهنگ
    آموزش فارسی میکس و مسترینگ حرفه ای
    آموزش فارسی یک پروژه میکس و مستر آهنگ از ابتدا تا انتها
    آموزش فارسی ریتم سازی در موسیقی
    آموزش فارسی ساخت بیت در موسیقی
    آموزش فارسی صداسازی با سینتی سایزرها
    آموزش فارسی فالش گیری و فاصله سازی صدای خواننده
    آموزش فارسی ساخت استودیوی موسیقی خانگی

    خرید وی اس تی پیانو spitfire audio hans zimmer piano
     

  4. CUBASIST آواتار ها
    CUBASIST
    شماره کاربری
    11736
    مدیر بـازنشسته
    اسفند /۱۳۹۰
    Tehran
    657
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی367
    304
    سپاس از شما 981 بار در 400 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط laminor تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    دوست عزیز.کی گفته فرکانس 60 باس *باید* کات کرد اگه تداخلی هم با کیک داره باید کم بشه نه کات؟؟؟تفکیک فرکانسی چه ربطی به انلایزر داره؟؟؟این گوش شماست که تصمیم میگیره نه انالایزر.شما باید تجربه شنیداری داشته باشین. باید بدونین منظورتون از کمپرس برای ساز مورد نظر چیه و......
    شما باید به نسبت سبک موزیکتون فرکانس های باس رو cut یا hi pass کنید. در موزیکی که در اون از کیک استفاده نشده این کار کاملا الزامیست. اگر از کیک در موزیکتون استفاده کردید میتونید از Hi pass mode برای کم شدن باس ها استفاده کنید. در مورد استفاده از آنالیزر با نظرتون مخالف هستم. استفاده از آنالیزر هایی مثل آنالیزر های مجموعۀ waves و یا آنالیزر تیرکس در مرحلۀ مسترینگ در هر موزیکی الزامی هست. مطمئنا گوش انسان تصمیم نهایی رو در مورد اعمال افکت میگیره اما توجه داشته باشید گوش انسان محدودیت هایی هم داره و برای مثال شما قادر نیستید مقدار دقیق افزایش باس یک موزیک رو نسبت به فرکانس های Hi Range تشخیص بدید. تغییرات فرکانسی رو میتونید از طریق آنالیزر به صورت ریل تایم ببینید و به این طریق میتونید فرکانس های مزاحم رو بسته به تشخیص خودتون که در این مرحله گوش شما بهترین ابزار شماست تشخیص بدید و حذف کنید. آنالیزر میتونه کمک بسیار خوبی برای گوش شما باشه.


    تنها صداست که می ماند
    #182 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۹ در ساعت 15:47

  5. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,222
    سپاس از شما 2,195 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Ghalandari تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    شما باید به نسبت سبک موزیکتون فرکانس های باس رو cut یا hi pass کنید. در موزیکی که در اون از کیک استفاده نشده این کار کاملا الزامیست. اگر از کیک در موزیکتون استفاده کردید میتونید از Hi pass mode برای کم شدن باس ها استفاده کنید. در مورد استفاده از آنالیزر با نظرتون مخالف هستم. استفاده از آنالیزر هایی مثل آنالیزر های مجموعۀ waves و یا آنالیزر تیرکس در مرحلۀ مسترینگ در هر موزیکی الزامی هست. مطمئنا گوش انسان تصمیم نهایی رو در مورد اعمال افکت میگیره اما توجه داشته باشید گوش انسان محدودیت هایی هم داره و برای مثال شما قادر نیستید مقدار دقیق افزایش باس یک موزیک رو نسبت به فرکانس های Hi Range تشخیص بدید. تغییرات فرکانسی رو میتونید از طریق آنالیزر به صورت ریل تایم ببینید و به این طریق میتونید فرکانس های مزاحم رو بسته به تشخیص خودتون که در این مرحله گوش شما بهترین ابزار شماست تشخیص بدید و حذف کنید. آنالیزر میتونه کمک بسیار خوبی برای گوش شما باشه.
    دوست عزیز هیچوقت نباید کیک high pass کرد بلکه low shelf یا bell استفاده میکنند.شما نباید بعد از میکس در مرحله مستر فرکانس مزاحم داشته باشید یعنی تو میکس تمام اینکارها انجام داده شده و در مستر فرکانس بالای 17 یا 18000 میبندین.گرچه در میکس شما باید بالانس فرکانسیتون درست باشه اگر اشکالی هم داشت در مستر میتونید جبران کنید (کمپرسور که بخش مهم اینکاره).بهترین ابزار مستر گوش قوی اما برای کسی که تازه داره شروع میکنه انالایزر میتونه تو مستر کمک کننده خوبی باشه نه میکس.
    تشکر


    #183 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۹ در ساعت 17:04

  6. pe32_64 آواتار ها
    pe32_64
    شماره کاربری
    19671
    مدیر بـازنشسته
    مرداد /۱۳۹۱
    تهران
    2,611
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی3078
    9,811
    سپاس از شما 4,623 بار در 2,237 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    لامینور عزیز من تو کتابهای میکس و ویدئوهاش دیدم که کیک هم تا حد کمی high pass میشه.(نه همه جا ولی میشه)
    در ضمن انالایزر هم که برا مبتدی تا حرفه ای هستش و در میکس و مسترینگ کاربرد داره.می تونید اگه قبول ندارید تو سایت های سازنده ی اون ها در موردش بیشتر بخونید.
    خیلی چیز ها مثل استریو ایمیج تا شدت محدوده های فرکانسی که تو انالیزر ها هست ،خیلی مهمه .البته در کنار گوش.


    #184 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۹ در ساعت 17:11

  7. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,222
    سپاس از شما 2,195 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pe32_64 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    لامینور عزیز من تو کتابهای میکس و ویدئوهاش دیدم که کیک هم تا حد کمی high pass میشه.(نه همه جا ولی میشه)
    در ضمن انالایزر هم که برا مبتدی تا حرفه ای هستش و در میکس و مسترینگ کاربرد داره.می تونید اگه قبول ندارید تو سایت های سازنده ی اون ها در موردش بیشتر بخونید.
    خیلی چیز ها مثل استریو ایمیج تا شدت محدوده های فرکانسی که تو انالیزر ها هست ،خیلی مهمه .البته در کنار گوش.
    دوست عزیز اگر نیاز باشه که خیلی کم پیش میاد محدوده 25 هرتز لو کات میکنن و محدوده 40 همونطور که گفتم کات نمیشه نیاز باشه کم میشه و اگه غیر این بود و مدرک معتبری دارین بگین من هم استفاده میکنم.در مورد انالایزر بله استفاده میشه و منظورم این بود که شما با دیدن فرکانسها انالایزر نمیتونین مشکل مسترتون و بفهمید و حل کنید و اینجا هست که تجربه باید داشته باشین! و اینکه خودم هم از انالایزر یا یه متر دیگه برای چک کردن نهایی مسترم واسه شدت فرکانس مخصوصا کیک کار استفاده میکنم نه چیز دیگه . و در میکس خیلی خیلی کم پیش میاد استفاده کنم چون اصلا نیازی ندارم!استفاده از ایمیجرسلیقه ای هست و نیازی به نمایشگر نیست در پروژه.و اگر مشکل فیس کنسل هم دارید با میکس باید حل بشه که همه بر میگرده به انتخاب ساز و تنظیم درست و تا حدی هم میکس.بحث خیلی زیاده......
    توضیح در مورد این مسایل خیلی زیاده تا جایی که تونستم خلاصه گفتم
    با تشکر


    #185 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۹ در ساعت 19:45

  8. کاربران زیر از شما laminor عزیز جهت این پست سپاسگزاری کرده اند


  9. CUBASIST آواتار ها
    CUBASIST
    شماره کاربری
    11736
    مدیر بـازنشسته
    اسفند /۱۳۹۰
    Tehran
    657
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی367
    304
    سپاس از شما 981 بار در 400 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    دوست عزیز هیچوقت نباید کیک high pass کرد بلکه low shelf یا bell استفاده میکنند.
    ما در مرحلۀ مسترینگ کل موزیک رو اکولایز میکنیم و در این مرحله فرکانس های باس با bell mode تضعیف نمیشن. معمولا از hi pass یا بسته به سلیقۀ مهندس مسترینگ از low shelf استفاده میشه.

    در مورد انالایزر بله استفاده میشه و منظورم این بود که شما با دیدن فرکانسها انالایزر نمیتونین مشکل مسترتون و بفهمید و حل کنید و اینجا هست که تجربه باید داشته باشین! و اینکه خودم هم از انالایزر یا یه متر دیگه برای چک کردن نهایی مسترم واسه شدت فرکانس مخصوصا کیک کار استفاده میکنم نه چیز دیگه . و در میکس خیلی خیلی کم پیش میاد استفاده کنم چون اصلا نیازی ندارم!استفاده از ایمیجرسلیقه ای هست و نیازی به نمایشگر نیست در پروژه
    استودیو های مسترینگ اکثرا از آنالیزر های سخت افزاری استفاده میکنند؛ مهندس مستر باید مهارت شنیداری خوبی داشته باشه و تجربۀ بالایی در کارش داشته باشه. اینکه شما چطور یک موزیک رو مستر میکنید و یا صدابردار های دیگه چطور یک موزیک رو مستر میکنند استاندارد خاصی نداره. الزامی وجود نداره که از آنالیزر استفاده کنید اما برای مثال شما وقتی از پردازندۀ Brick wall که نوعی لیمیتر هست در پروژۀ مسترینگتون استفاده میکنید در هنگام اجرای لیمیتر آهنگ رو اجرا میکنید باید با میتر خودتون که نوعی آنالیزر محسوب میشه حرکات داینامیکی صدا رو ببینید و اون رو کاملا احساس کنید در غیر اینصورت شما در مرحلۀ میکستون مشکل داشتید. مسترینگ تنها به افزایش داینامیک صدا مربوط نیست و مباحث بسیار زیادی رو شامل میشه.
    دورۀ رشته های دانشگاهی مهندسی مسترینگ در بلژیک 7 ساله هستند و به عقیدۀ خودشون یک مهندس مسترینگ 17 سال طول میکشه تا به یک مهندس واقعی مسترینگ تبدیل بشه. مقصود اینکه ما نمیتونیم با تجربۀ نه چندان زیادمون در حوزۀ مسترینگ نظرهای دست بالا و کاملا دقیقی بدیم و دیدگاه های شخصیمون رو کاملا صحیح فرض کنیم.


    تنها صداست که می ماند
    #186 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۱۹ در ساعت 23:09

  10. 2 کاربر زیر از CUBASIST برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  11. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,222
    سپاس از شما 2,195 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Ghalandari تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    ما در مرحلۀ مسترینگ کل موزیک رو اکولایز میکنیم و در این مرحله فرکانس های باس با bell mode تضعیف نمیشن. معمولا از hi pass یا بسته به سلیقۀ مهندس مسترینگ از low shelf استفاده میشه.

    استودیو های مسترینگ اکثرا از آنالیزر های سخت افزاری استفاده میکنند؛ مهندس مستر باید مهارت شنیداری خوبی داشته باشه و تجربۀ بالایی در کارش داشته باشه. اینکه شما چطور یک موزیک رو مستر میکنید و یا صدابردار های دیگه چطور یک موزیک رو مستر میکنند استاندارد خاصی نداره. الزامی وجود نداره که از آنالیزر استفاده کنید اما برای مثال شما وقتی از پردازندۀ Brick wall که نوعی لیمیتر هست در پروژۀ مسترینگتون استفاده میکنید در هنگام اجرای لیمیتر آهنگ رو اجرا میکنید باید با میتر خودتون که نوعی آنالیزر محسوب میشه حرکات داینامیکی صدا رو ببینید و اون رو کاملا احساس کنید در غیر اینصورت شما در مرحلۀ میکستون مشکل داشتید. مسترینگ تنها به افزایش داینامیک صدا مربوط نیست و مباحث بسیار زیادی رو شامل میشه.
    دورۀ رشته های دانشگاهی مهندسی مسترینگ در بلژیک 7 ساله هستند و به عقیدۀ خودشون یک مهندس مسترینگ 17 سال طول میکشه تا به یک مهندس واقعی مسترینگ تبدیل بشه. مقصود اینکه ما نمیتونیم با تجربۀ نه چندان زیادمون در حوزۀ مسترینگ نظرهای دست بالا و کاملا دقیقی بدیم و دیدگاه های شخصیمون رو کاملا صحیح فرض کنیم.
    دوست عزیز شما تو جمله ای که گفتم مرحله مسترینگ میبینی!!! در مرحله میکس فرکانس های باس اگر *نیاز بود* محدوده *60* با bell mode تضعیف میشه . ببخشید منظور از های پس لو کات بود که احتمالا حواسم نبود موقع تایپ و منظورم همون لو کات که گفتم اگر هم نیازی باشه محدوده 25 هرتز و هیچ قانونی نمیگه که شما حتما تو میکس این کارو انجام بدید یا مستر.بحث اکولایز تو مستر و هم چنین خود مستر گوناگون و مفصله اینجا نمیگنجه.اما اطلاعاتی که گفتم تجربه شخصی و تو درست بودنش شک ندارم اما هیچوقت نگفتم همیشه گفتم اگر احتیاج بود! و حرفتون کاملا صحیحه میکس و همینطور مهندس مستر بودن کار ساده ای نیست و هر کسی نمیتونه مدعی باشه من هم مدعی نیستم اطلاعاتی که درست بودن در اختیار دیگران قرار دادم.
    باتشکر


    #187 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۰ در ساعت 01:21

  12. Savan II آواتار ها
    Savan II
    شماره کاربری
    16488
    مدیر بـازنشسته
    خرداد /۱۳۹۱
    شیراز
    2,683
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی3070
    5,622
    سپاس از شما 4,664 بار در 1,959 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    ما در مرحلۀ مسترینگ کل موزیک رو اکولایز میکنیم و در این مرحله فرکانس های باس با bell mode تضعیف نمیشن. معمولا از hi pass یا بسته به سلیقۀ مهندس مسترینگ از low shelf استفاده میشه.
    کاملا درست عرض کردند دوست گرامی علی قلندری
    معمولاhi pass بسته میشن
    مرسی
    :flower:


    تعداد کل آرای این پست : 1
    تعداد آرای مثبت : 1

    حتی مرگم را
    شکست به حساب نمی آورم ،
    به جای آن،
    تنها حسرت ترانه ای ناتمام را
    با خود به گور خواهم برد...
    #188 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۰ در ساعت 19:01

  13. کاربران زیر از شما Savan II عزیز جهت این پست سپاسگزاری کرده اند


  14. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,222
    سپاس از شما 2,195 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Danial Khakian تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    کاملا درست عرض کردند دوست گرامی علی قلندری
    معمولاhi pass بسته میشن
    مرسی
    دوست عزیز من نگفتم اشتباه گفتند! من منظورم میکس بود ایشون فکر کردن گفتم مستر.و اینکه گفتند 60 هرتز بیس کات میکنند گفتم نه چون 60 بیس کات کنی هیچی از بیس باقی نمیمونه.در مورد کیک گفتند در جواب گفتم فرکانس 25 کیک تو میکس هم تو مستر میشه کات کرد چون کیک و بیس تنها سازهایی هستند که فرکانس پایین دارن اگر هم نیاز بود موقع میکس فرکانس 40 هرتز کیک کاهش میدن.در مورد میکس بیس باید فرکانس بالا رو کات کنین نه کات تند و شکسته.که البته این موضوع باید نداره یه سری از بیسها هم باید فرکانس بالا داشته باشن حالا به هر دلیلی.../اگر اشتباه گفتم حتما تصحیح کنید.
    با تشکر


    #189 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۰ در ساعت 19:33

  15. Savan II آواتار ها
    Savan II
    شماره کاربری
    16488
    مدیر بـازنشسته
    خرداد /۱۳۹۱
    شیراز
    2,683
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی3070
    5,622
    سپاس از شما 4,664 بار در 1,959 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط laminor تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من نگفتم اشتباه گفتند! من منظورم میکس بود ایشون فکر کردن گفتم مستر.و اینکه گفتند 60 هرتز بیس کات میکنند گفتم نه چون 60 بیس کات کنی هیچی از بیس باقی نمیمونه.در مورد کیک گفتند در جواب گفتم فرکانس 25 کیک تو میکس هم تو مستر میشه کات کرد چون کیک و بیس تنها سازهایی هستند که فرکانس پایین دارن اگر هم نیاز بود موقع میکس فرکانس 40 هرتز کیک کاهش میدن.در مورد میکس بیس باید فرکانس بالا رو کات کنین نه کات تند و شکسته.که البته این موضوع باید نداره یه سری از بیسها هم باید فرکانس بالا داشته باشن حالا به هر دلیلی.../اگر اشتباه گفتم حتما تصحیح کنید.
    با تشکر
    دوست من شما درست میگید اما همه چیز بستگی به جنس و نوع و فضای کاری داره تو کات فرکانسها
    بله بوم بیس فرکانس های 20 هرتز رو هم کاملا درگیر می کنه و کات محدوده زیز 60 هرتزکاملا چیزی از بوم بیس نمیزاره اما برای کیک بازهم بستگی به سبک و نوع .جنس صدای کیک داره برای کات کردن.
    معمولا بیستر زیز 20هرتز رو کات می کنیم اما باز هم تکرار می کنم این Roll OFF کردن چهارچوب منحصر به خودش رو داره و میشه طبق این چهر چوب سلیقه ای عمل کرد
    موفق باشید


    تعداد کل آرای این پست : 1
    تعداد آرای مثبت : 1

    حتی مرگم را
    شکست به حساب نمی آورم ،
    به جای آن،
    تنها حسرت ترانه ای ناتمام را
    با خود به گور خواهم برد...
    #190 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۰ در ساعت 19:40

موضوعات مشابه

  1. تاپیک سوالات در مورد میکس
    توسط AUTUMNAL در انجمن مــیـــکس(Audio Mix)
    پاسخ ها: 2220
    آخرين نوشته: امروز, 11:42
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵, 16:54
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۱۰/۲۱, 16:30
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۱۰/۲۱, 11:25

جستجو شده ها

T-Racks Soft Clipper

چطوردر مسترینگ اکولایزررو کات کنم

noise shaping

ساعت فیزینگclipper cubase.irapogee micانالایزر برای میکس سارزندکلمه فالچ درسته یا فالشاکسپورت realtime در داو موسیقیدیستورتی در مسترینگ یعنی چه ؟جایگاه هر صدا در اکولایزرچه طور کمپرسور impact twin تنظیم کنیمتنظیم کمپرسورimpacttwinditerمیزان حد فرکانس در مسترینگریورب وکال از چه جنسی هست؟l1 limiterهدرم باس ميکسکلمه فالچ درسته یا فالش؟بهترین میکسمن های ایرانvocal riderسطح بلندی صدا در مسترینگ کارت صدای اپوجی سنفونیکسافت کلیپر در مسترینگایا بدون مانیتورینگ میشه میکس و مسترخوبی کردهدفن مسترینگhttp:cubase.irthread3150تاپیک-سوالات-در-مورد-مسترینگ-10.htmlاستفاده از لیمیتر توی مسترینگ24بیتتبدیل وی اس تی به ویو بدون تغییر کیفیتfallofserafims lovefallofserafim site:http:cubase.irواید کردنمسترینگ وکالiZotope InsightHarmonic Exiterفالچ.يا.فالشآموزش میکس و مسترینفرق بیت ریت 320 با 200 در کیوبیسکامپرس یا لیمیت موسیقی یعنی چه؟؟تفاوت اکسپورت real timeکدام پلاگین برای مسترینگ خوبهq در اکولایزرتابیک مسترینگTC.Electronic Impact Twinتابیک سوالات مسترینگ

تا این لحظه 1386 کاربر از این تاپیک دیدن کرده اند

فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند

کلمات کلیدی این موضوع

نمایش برچسب‌ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

کپی از مطالب سایت مجاز نمیباشد و پیگرد قانونی دارد

cubase.ir

BACK TO TOP
وی اس تی